Menu

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: animalsgirona
Raó social: ESTHER CERRO PIÑA
NIF: 40355672X
Adreça: C/ Josep Mª Gironella, 9 – 17005 – Girona
Telèfon: 972940628
Email: esther@animalsgirona.com

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) ofereix en la seva web (www.animalsgirona.com) informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes i serveis que realitza.
ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.
ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ESTHER CERRO PIÑA (animalsgirona).

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre 40355672X (animalsgirona) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.